Kezdőlap | Ajánld az oldalt másoknak | Súgó | Gyakran ismételt kérdések  
 
MILITEC-1 FÉMKONDICIÓNÁLÓ
 

Az egyetlen teljesen szintetikus fémkondiciónáló. Nem tartalmaz szilárd összetevőket, és a többi piacon kapható termékkel szemben nem a fém felületére rakódik fel, hanem beépül annak legfelső rétegébe.

 
 
 

MILITEC 1 online megvásárlásra

 
 
Termékek
 
 


MILITEC-1 folyadék 250ml
Ezt a kiszerelést javasoljuk minden olyan helyre, ahol az anyag valamilyen hordozó közegbe (olaj, hűtőfolyadék, üzemanyag, stb.), illetve tartályba való betöltésre kerül, valamint olyan alkatrészek hőfürdös kezeléséhez, melyek üzemi hőmérséklete nem éri el a +66 °C-ot.

MILITEC-1 spray 50ml
Alkalmazható fegyverekhez, zárakhoz, láncokhoz, stb., azaz minden olyan helyen, ahol az anyag felületre történő felvitele egyszerűbb és takarékosabb ebben a formában.


MILITEC-1 multifunkciós lítiumos zsír 397g
Széles spektrumban alkalmazható a gépjárművek szerelésénél minden olyan helyen, ahol zsírzás szükséges. Kerékcsapágyakhoz, nagy hőmérsékletű tárcsafékek szereléséhez, kormányművekhez, vízpumpákhoz, stb. Minden „off-road” berendezéshez, amelyeket a mezőgazdaságban, építőiparban, fakitermelésben, bányászatban használnak, ahol a rázkódással és vízkimosással szembeni ellenállóság követelmény.