Kezdőlap | Ajánld az oldalt másoknak | Súgó | Gyakran ismételt kérdések  
 
MILITEC-1 FÉMKONDICIÓNÁLÓ
 

Az egyetlen teljesen szintetikus fémkondiciónáló. Nem tartalmaz szilárd összetevőket, és a többi piacon kapható termékkel szemben nem a fém felületére rakódik fel, hanem beépül annak legfelső rétegébe.

 
 
 

MILITEC 1 online megvásárlásra

 
 
Ipari felhasználás
 
 A MILITEC-1 használható nehéz gépekben, nyers-, ásvány-, fél szintetikus- és szintetikus olajokkal és zsírokkal az alábbi módon és arányban:Diesel- és benzinmotorok: 60ml/motorolaj liter, minden 25.000 km vagy 500 üzemóránként. Ha az olaj nincs cserélve, adagoljuk a MILITEC-1-et 1.000 üzemóránként.
Az olajcsere és a MILITEC-1 adagolásának intervalluma kitolható, amennyiben az előírt időszakonként elvégzett olaj analízis „normál” állapotot jelez.

Kézi váltó: 60ml/váltófolyadék liter, minden 50.000 km vagy 1.000 üzemóránként.

Automata-váltó: 30ml/váltófolyadék liter, minden 50.000 km vagy 1.000 üzemóránként.

Differenciálmű: 30ml/olaj liter, minden 50.000 km vagy 1.000 üzemóránként.

Kormány szervo: 30ml/olaj liter, minden 50.000 km vagy 1.000 üzemóránként.

Kerék csapágyazás: vigyünk fel egy vékony MILITEC-1 filmréteget a fém felületekre, mielőtt bezsíroznánk a csapágyakat 10-15% MILITEC-1-et tartalmazó zsírral, vagy MILITEC LÍTIUMOS zsírral.

Fogaskerékházak, hajtóműszekrények, folyadékos meghajtásházak, fordulatszám reduktorok: 60ml/elsődleges kenőanyag liter, minden 45-50.000 km vagy 1.000 üzemóránként.

Légkompresszorok: 90ml/elsődleges kenőanyag liter az első 1.000 üzemórára. Az utána következő alkalmakkor 30ml/elsődleges kenőanyag liter, minden olajcserénél vagy 1.000 üzemóránként, amelyik többet enged, de nem túllépve az 1.500 üzemórát.

Hűtők, légkondicionálók: 7,5ml/hűtőkapacitás tonnánként.

Hidraulikák: 250ml/19l hidraulika folyadék, 1.000 üzemóránként.

Fém megmunkálás: vigyünk fel egy filmet az érintett fém felületek mindegyikére.

Vízben oldódó olajos folyadék: adagoljunk 10% MILITEC-1-et.

Láncok, kapcsoló berendezések: vigyünk fel egy film réteget minden fém munkafelületre.

MEGJEGYZÉS: Az eredmények tiszta értékeléséhez fontos dokumentálni (a teszt eredményeinek felírása) a MILITEC-1-el kezelt és a nem kezelt berendezéseket, hogy összehasonlíthassa a kiinduló állapotokat, a kezelés után nem sokkal megjelenő pozitív eredményeket, és a huzamosabb ideig történő használat előnyeit.
A teszt körülményei: a vizsgált paraméterek a hőmérséklet (olaj, víz, hengerfej, kipufogó, stb.), zaj, vibráció a különböző fordulatszámokon (terhelés nélkül, terhelés alatt, LE, sebesség), a fémek kopása, üzemanyag és elektromos fogyasztás. A működés közbeni hőmérsékletek ellenőrzéséhez használjon digitális hő pisztolyt, hogy a kezelt mechanikai alkatrészek hőmérsékletét megbízható módon megállapíthassa (felül, alul, oldalt, stb.). Az alkalmazás, a gyakoriság, és a %-os mértéket ezen adatok felhasználásával kell megállapítani.
FIGYELEM! FONTOS!

1) A MILITEC-1 gépjárművekben történő használata előtt fontos meggyőződni arról, hogy az csak normál, tömeggyártásban készülő gépjárművekben kerül alkalmazásra. Használható minden dugattyús motorban, de ha az erőátviteli berendezés a normáltól eltérő, az erőátviteli berendezés típusát és jellemzőit egyeztetni kell a Tritus Pty. Ltd.-vel a használat előtti jóváhagyás céljából.

2) A centrifugális erő elvét használó, fém a fémen súrlódó tengelykapcsolóval felszerelt, nem szokványos erőátviteli berendezésekben történő használat előtt tanulmányozni kell a speciális használati utasítást. Kérjük, forduljanak a Tritus Pty. Ltd-hez.

3) A MILITEC-1 használata nem ajánlott turbinákban.

4) Tilos a MILITEC-1-et olyan helyen alkalmazni, ahol polikarbonáttal érintkezhet, továbbá forgó hengerkoszorús motorokban!